Genel Ayarlar

Ödeme sisteminizin kullanımını kolaylaştıran ve güvenlik açısından önem teşkil eden ayarlarımız bulunmaktadır.

 Yapılandırma > Ayarlar sekmesinden ayalarda düzenlemeler sağlayabilirsiniz. 

chrome_TjFBtmCAEd.gif (1.16 MB)

 

1-) Fraud Ayarları : Sitenizde kredi kartı ile yapılan ödemelerinizde dolandırıcılık, sahtecilik vb. durumlardan korunmanız için "Fraud" ayarlarımız bulunmaktadır. Fraud ayarlarınızı düzenleyerek ödeme esnasında yapılabilecek dolandırıcılık işlemlerini engelleyebilirsiniz.

chrome_ApV20gTbvT.png (104 KB)

Aynı IP'den Art Arda Kaç Tane Hatalı İşlem Alırsa Üye Yasaklansın : Aynı ip üzerinden kaç kez hatalı işlem yapılması durumunda kullanıcının yasaklanmasını istiyorsanız bu alandan değer girebilirsiniz. Örneğin; 5 girildiğinde son 5 hatalı işlem aynı ip üzerinden ise üye yasaklanır ve işlemleri posa gönderilmez. Ayara sıfır (0) girilmesi durumunda kontrol sağlanmaz.

IP White List : Fraud kontrolü yapılmasını istemediğiniz ipleri bu ayardan ekleyebilirsiniz. Birden fazla ip eklerken aralarında boşluk bırakılarak ekleme yapılabilir.

Kart Bilgisi Girme Ve Ödeme Yapma Arasındaki Minimum Süre : Kart bilgileri girildikten sonra ödeme yap butonuna tıklama arasındaki minimum süreyi saniye olarak belirleyebilirsiniz.

 Çalıntı Kart Uyarılarında Üye Yasaklansın : Ayar aktif edildiğinde postan çalıntı kart mesajı iletilmesi durumunda üye yasaklanır. Sonraki işlemler posa iletilmez.

Referer ve Request Method Kontrolü Yapılsın : Ayar aktif edildiğinde http referer site ile aynı değilse veya post dışında bir method ise kabul edilmeyecektir.

İşlem Sıklığı Denetimi (Dk / İşlem) : Dakikada kaç işlem yapılabileceğini belirleyebilirsiniz. 

 

2-) Sipariş sözleşmelerinizi düzenleyebilirsiniz.

chrome_BT5UOy4vGq.png (121 KB)

3-) Tek çekim ödemelerinize limit belirleyebilir veya ödeme sayfasında gözükmesini istediğiniz alanları belirleyebilirsiniz.

chrome_FfCBUwSBaa.png (100 KB)

4-) Ödeme bildirimleri sekmesinde gelen ön tanımlı ayarlamaları düzenleyebilirsiniz.

chrome_HYX2z3d1oV.png (119 KB)

5-) B2b sisteminde kullanabileceğiniz ayalarımız bulunmaktadır. Ürün resimlerinizin en boy bilgilerini sisteme ekleyebilirsiniz. Ürün bazında taksit gösterimi sağlayabilirsiniz.

chrome_L4uOEVrECA.png (94 KB)

6-) Üyeliksiz ödemelerde limit belirleyebilir veya üyeliksiz ödeme ayarlarında düzenleme sağlayabilirsiniz.

chrome_zSyrHZwpfc.png (91 KB)