Ödeme Seçenekleri

Tahsildar sisteminde online ödeme haricinde B2B sisteminde kullanılabilecek Havale/EFT, Kapıda Ödeme, Cari Ödeme vb. ödeme türleri de mevcuttur. Bu ödeme sistemlerinin aktifliklerini tiklere tıklayarak sağlayabilirsiniz.

Garanti Pay ve PayPal entegrasyonlarını da kullanarak sistemde işlem sağlayabilirsiniz. Gerekli bilgileri ayarlar kısmına girmeniz yeterlidir.

chrome_zkYdp4ZL1E.png (93 KB)

1-) Ödeme seçeneği eklemek için ilgili seçeneği kullanabilirsiniz. B2B sistemi kullanan müşteriler için entegrasyon gerektirmeyecek şekilde bir ödeme seçeneği eklemesi sağlayabilirsiniz.

2-) Kart saklama ve Masterpass entegrasyonlarını ilgili kısımdan yönetebilirsiniz.

3-) Ödeme ve Sipariş sayfalarına içerik ekleme işlemi sağlayabilirsiniz. Müşterinizi uyarmak veya bilgilendirmek açısından ilgili kısmı kullanabilirsiniz. Bu işlemi ödeme seçeneği bazında ayrı ayrı yapabilirsiniz.

4-) Ödeme seçeneğinizin düzenleme işlemini sağlayabilirsiniz. Adını, açıklamasını ve KDV oranını düzenleyebilirsiniz.

chrome_95LpErI7C0.gif (304 KB)

5-) Havale ve Kapıda Ödeme seçenekleriniz için ödeme ekranında seçilebilecek seçeneklerinizi girebilirsiniz. Kapıda Nakit Ödeme , Kapıda Kart İle Ödeme veya Havale hesaplarınızı girebilirsiniz.

chrome_DO8txJWjYi.gif (864 KB)

6-) Paypal, Garanti Pay gibi entegrasyonların kullanımının sağlanabilmesi için entegrasyon bilgilerinin girilmesi gerekmektedir. Entegrasyon ayarları sekmesinden gerekli bilgilerin girilmesini sağlayarak entegrasyon işlemini sağlayabilirsiniz.

 chrome_5b0Y8MtURe.gif (577 KB)

7-) Ödeme seçeneğinin sitedeki aktifliğini " Aktiflik " ayarı ile sağlayabilirsiniz. Bir ödeme seçeneğini üye grublarınıza gösterip/gizleme işlemi de sağlayabilirsiniz. Üye grupları alanına tıklayıp  " Üye grubuna göre aktif "   ayarını aktif ederek ödeme seçeneğinizin hangi gruplara aktif gözükeceğini belirtebilirsiniz.

chrome_Ft1ZM08Yr4.gif (584 KB)

Ödeme Seçeneği Ekleme

Sistemde entegrasyon gerektirmeyen manuel yönetilebilecek bir ödeme seçeneği ekleyebilirsiniz. Ödeme seçeneği ekleyebilmek için " + " butonuna tıklamanız gerekmektedir. Açılan sayfa da  adını, türünü, açıklamasını ve KDV oranını girerek ekleme sağlayabilirsiniz.

Tip olarak sistemde kayıtlı olan ödeme tiplerinden uygun olanı seçebilirsiniz.

chrome_qN7rOxsCLG.gif (635 KB)

Diğer Araçlar

Sistemde kart saklama özelliğinizi aktif etme işlemi sağlayabilmek için ilgili alandan işlem sağlayabilirsiniz. Kart saklama özelliği olan poslarınız için hangi posunuz kurulacaksa onu seçip işlem sağlayabilirsiniz.

chrome_zfLKJgKmuX.png (107 KB)

İçerik Ekleme

Sipariş ve Ödeme sayfalarınızda bulunan içeriklerinizi , sipariş oluşturulduğunda veya ödeme yapıldığında yönlendirildiğiniz ekrandaki içeriklerinizin düzenlemesini sağlayabilirsiniz.

chrome_aUceqlQtpR.gif (452 KB)