Üye Grupları

Üyeleriniz sisteme kayıt olurken veya üye ekleme işlemi sağlarken müşterilerinizi farklı farklı gruplara atama ve  farklı fiyat, farklı taksit gösterme işlemleri sağlayabilirsiniz. Bu işlemleri sağlayabilmek için öncelikle Yapılandırma > Üye Grupları sekmesine giriş sağlamanız gerekmektedir.

 

Açılan sekmede üye grubu ekleme/düzenleme ve silme işlemleri sağlanabilmektedir.  Ayrıca müşterilerinizin gruplara göre farklı fiyatları ve taksitleri görmesini sağlayabilirsiniz.

1-) Üye grubu eklemek için ilgili alanı kullanabilirsiniz.

2-) Üye grubunun ismini, fiyat tanımını, ödeme setini vb. düzenlemek için ilgili alanı kullanabilirsiniz.

3-) Eklemiş olduğunuz üye gruplarını silme işlemi sağlayabilirsiniz. Default olarak gelen "Ziyaretçiler" ve "Bayiler"  gruplarını silemezsiniz 

4-) Ürünlere tanımlamış olacağınız fiyat tanımlarını ilgili  kısımdan üye gruplarına tanımlayabilirsiniz. Bu sayede o üye grubundan giriş yapan üyeleriniz vermiş olduğunuz o fiyatları görecektir.

5-) Seçili gruba eklenecek kullanıcıların sabit bir mail uzantısı var ise, bu alandan mail bilgisini ekleyebilirsiniz. Bu sayede ".tahsildar.com.tr" olarak girildiğinde " tahsildarmakale@tahsildar.com.tr" maili ile bir üyelik oluşturulursa o gruba atanacaktır.

6-) Üye grubundaki herhangi bir üyenin bir işlem yapması halinde bilgilendirme e-Postaları alanına girilmiş olan maillere de bilgi için mail gidecektir.

7-)  Taksitler alanında ödeme setlerine tanımlamış olacağınız taksit  tanımlarını ilgili  kısımdan üye gruplarına tanımlayabilirsiniz. Bu sayede o üye grubundan giriş yapan üyeleriniz ödeme setlerine tanımlamış olduğunuz taksitleri görecektir.

8-) Üye gruplarının 

9-)