Tahsildar Nedir ? Site Kurulumu Ve İşleyiş

Tahsildar sistemi müşterilerinizden ödeme almanızı kolaylaştıran  online ödeme platformudur. Tahsildar sistemi ile paketinize göre sanal pos hizmeti veren tüm bankaların  sanal pos entegrasyonunu tek ekrandan kullanabilirsiniz.

Tahsildar ile bayilerinizden, tüketicilerinizden, abonelerinizden, müşterilerinizden web sitesi ve mobil uygulama aracılığıyla hem taksitli hemde tek çekim kredi kartı tahsilatı yapabilirsiniz. Tahsildar'ın sahip olduğu özellikler ile bayileriniz veya alt bayileriniz bankalardan sanal pos almadan  ve yüksek oranda komisyon ödemek zorunda kalmadan ödeme veya tahsilat yapabilir.

Bayilerinize veya üyelerinize  sms veya e-mail üzerinden ödeme linki gönderebilirsiniz. Bu sayede bayileriniz veya üyeleriniz linke tıklayabilir, kart bilgilerini girebilir ve  ödeme yapabilirler. Tahsildar sisteminde  TL’nin yanı sıra USD, EURO, GBP, SAR ve benzeri döviz cinsleriyle de tahsilat yapabilirsiniz. Dilerseniz sisteme dil eklemesi sağlayıp çok dilli şekilde kullanabilirsiniz.

ERP Entegrasyon ile tahsilatlarınızı otomatik olarak muhasebe programınıza aktarabilirsiniz. Entegrasyon ile iş yükünüzden kurtulabilir ve zaman kazanabilirsiniz.

Tahsildar Sisteminin Faydaları ; 

  • Bankaların POS işlemleri ile uğraşmadan tek kaynak üzerinden düzenli bir biçimde ödeme yönetimi sağlar.
  • Zaman kazandırır.
  • Maliyet takibini kolaylaştırır.
  • Tahsilat çeşitliği sunar.
  • İnternet bağlantısı olan her yerden ulaşılabilir ve kullanılabilir
  • Firmaların batak oranlarını minimize eder.
  • Firma pazarlamacılarının her ortamda ödeme almasını kolaylaştırır.
  • Gelişmiş raporlama sistemi sayesinde banka dökümlerine boğulmadan detaylı raporlama imkanı verir.

Demo Hesap Başvuru İşlemleri

Tahsildar sistemini deneyimleyebilmek için demo başvurusu yapabilirsiniz. Demo Başvuru Linki üzerinden "Ad, Soyad, Firma, Telefon No, E-Posta, Mesajınızı" ekleyebilir ve demo hesap başvurunuzu oluşturabilirsiniz. Demo hesap başvurunuz sonrasında demo açılışınız satış ekibimiz tarafından yapılacaktır.

 

 

 

1-) Ad Soyad : Firma yetkilisinin adını ve soyadını ekleyebilirsiniz. Tahsildar demonuz eklediğiniz ad ve soyad üzerine açılacaktır. 

2-) Firma Adı : Firmanızın adını "Firma Adı" alanına ekleyebilirsiniz. Tahsildar demonuz eklediğiniz firma adı üzerine açılacaktır.

3-) Telefon Numarası : Firma yetkilisinin veya firmanın sabit telefon numarasını ekleyebilirsiniz. Tahsildar demonuz eklediğiniz telefon numarası üzerine açılacaktır.

4-) E-Posta Adresi : Firma yetkilisinin veya firmanın e-posta adresini ekleyebilirsiniz. Tahsildar demonuz eklediğiniz e-posta adresi üzerine açılacaktır.

5-) Mesajınız : Demo başvurusunu yaparken satış ekibine iletmek istediğiniz mesajı "Mesajınız" alanına yazabilirsiniz.

6-) Başvuru Yap : Demo başvurunuzu satış ekibine gönderebilirsiniz.

Demo hesap başvurunuz sonrasında demo açılışınız satış ekibimiz tarafından yapılacaktır, ekibimiz sizler ile iletişime geçeceklerdir. Demo hesabınız oluşturulduktan sonra hesabınıza giriş bilgileriniz başvuru esnasında eklediğiniz mail adresinize gönderilecektir.

chrome_tJJI3ZIPsW.png (117 KB)

 Sisteme ilk giriş ve yapılması gerekenler makalemizi incelemek için tıklayınız.

Herhangi bir sorun ile karşılaşmanız ve destek almanız gereken konularda 0 (850) 532 75 05  numaralı Destek Hattımızı arayabilir ' Destek ' kısmından destek kaydı oluşturabilirsiniz.